• Svježe
Kokovifyves šminka na prodaju ispod $ suza povuci glazura mat mat maglica s bazom obojenim ružnim ružnim rukom, 5ml

Kokovifyves šminka na prodaju ispod $ suza povuci glazura mat mat maglica s bazom obojenim ružnim ružnim

KM 3.49
U trgovini

Iz robe

Suze za usne Glaze mat mat finiš s bazom obojenim ružnim ružnim rukom, 5mlfeatures : puna šminka, dugotrajna hidratantna hidratantna, ne smije se osloboditi šminke, a ne lako za mrljenje šalice Ogulite obojeni sjaj za usne traje cijeli dan, a da ne morate baviti nerednim ružnim ruževima, dajući prirodan, seksi izgled. Držite usne meke i vlažene. Bilo kada, bilo gdje : bilo da ste na putu za rad, putujući na odmor ili pohađate zabavu, lako možete nanijeti ruž za usne da biste održali prekrasnu sliku. Pogodno za ured, druženje, kupovinu, prijatelje druženje i druge prilike, ovo je zgodan i vrlo lijep set za make za usne. Prijenosna veličina, jednostavna za nošenje. Ime za usne suze mat mat mat finiš sa baznom bojom suza za usne, 5mltoss težina : 14gproducta veličina : 8,6 * 1.6 CMproduktna ambalaža : kutija za pakiranje : 1x glazura za usne Kozmetika za čišćenje ispod 5 dolara.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Konačno čišćenje
  • Svježe

Konačno čišćenje

KM 2.33

Opis : ostavljajući lice ili tijelo svježe Isporučuje se i umirujuće, ljekoviti i umirujuća svojstva koja pomažu u navodnosti na koži Hidratantni sprej može odmah osvježiti kožu

Živi nokti u boji u prahu, 1oz
  • Svježe

Živi nokti u boji u prahu, 1oz

KM 8.00

Živine boje dipamazing! Visokokvalitetni potomak1oz Siseminiraj : 1 Prep / uradite svoj manikuru First2 Nanesite korak 1 Prep3 Nanesite korak 2 bazni kaput (svijetlo tanko, čak i kaput)