• Svježe
Rosarivae šminka četkica za zaštitu štitnika za zaštitu za zaštitu od zakraćenih šminke

Rosarivae šminka četkica za zaštitu štitnika za zaštitu za zaštitu od zakraćenih šminke

KM 6.50
U trgovini

Iz robe

Opis Nakon čišćenja četkica, lako bi se ispali i izgledali uništene, ali ove mrežice mogu pomoći vašim četkicama da zadrže oblik Samo jednostavno u četku i pohranite ga u svoju kesicu za šminku. Proširivi i dobro rade s različitim veličina četkica poput četkica za prah, četkice za rumenilo, četkice sjene itd. Značajke - materijal : PE. - Veličina : 12. - podatni materijal, gust, jednostavan za pohranjivanje i korištenje za vas. - Može se ponovo koristiti i reciklirati, ekonomski i ekološki prihvatljiv. - Visoka elastičnost, može biti bilo koji oblik da se podudaraju sa dijelovima ili proizvodima. - Koristi se uglavnom za zaštitu površine i dijelova od oštećenja tijekom transporta, rukovanja i skladištenja i sprečavanja oštećenja vanjske površine. - jak i izdržljiv, jednostavan za nošenje i skladištenje. Bilo koji oblik za podudaranje dijelova ili proizvoda .

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Živi nokti u boji u prahu, 1oz
  • Svježe

Živi nokti u boji u prahu, 1oz

KM 8.00

Živine boje dipamazing! Visokokvalitetni potomak1oz Siseminiraj : 1 Prep / uradite svoj manikuru First2 Nanesite korak 1 Prep3 Nanesite korak 2 bazni kaput (svijetlo tanko, čak i kaput)

PCH PUDNI BRONZER
  • Svježe

PCH PUDNI BRONZER

KM 2.98

Opis za preplanulo je od So Cal ljeta PCH BRONZER CRèME SHOP SHOP BRONZER Stvara zlatni sjaj koji će izgledati kao da ste proveli sate sunčanog plaže Glatka, mornarljiva formula čini i