• Svježe
3-ravna kupaonica od bambusovih polica postolje stalak za skladištenje šampona

3-ravna kupaonica od bambusovih polica postolje stalak za skladištenje šampona

KM 9.99
U trgovini

Iz robe

3-ravna kupaonica tuš bambus štand kozmetike šampon ručnik za pohranu nosača držača organizatora kućna artikala toaletna kuhinja Uštedite prostor iznad toaleta : Ovaj prostor za spremanje prostora dizajniran je za punu upotrebu praznog prostora iznad toaleta, a pruža vam 3 podesive police za postavljanje svih potrepština u kupaonici. Pored toga, takođe je dobra ideja da ga postavite iznad perilice za pohranu proizvoda za njegu . 3 podesive visoke ili niske police : 3 otvorene police mogu se prilagoditi za prilagođavanje kupaonice različitih visina, kratkih ručnika, rola papir, knjige, sapun; Srednja se koristi za toaletne potrepštine, šampon, losion, gel za tuširanje; Visoke biljke, cvijeće, mirisne svijeće; Sve se može organizirati i unutar dosega. Pogodno za većinu standardnih toaleta - toalet ovog multifunkcionalnog skladišnog nosača iznosi 37,42 inča (95 cm) od zemlje, pogodan za većinu standardnih toaleta, i savršena je za kupaonice, Praonice rublja i balkoni . Elegantni, kvalitetan i izdržljiv : izrađen je od 100% poliranog krutog bambusa i drveta, a prekriven je ekološki prihvatljivim zaštitnim slojem.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Bijelo drvo Slow Close WC sjedalo
  • Svježe

Bijelo drvo Slow Close WC sjedalo

KM 24.50

CHEATRESLOW Zatvaranje WC Seatwill Nikad se ne olabava s gornjim sitovima i krilnim maticama sa sistopoštom za pričvršćivanje sjedala 3 / 8 "unazad za savršenu posudu : 6675 lbs SKU : Z

DANCO diverter kadica
  • Svježe

DANCO diverter kadica

KM 2.00

Značajke : univerzalni fit pogodan je za širok izbor tušstava (nije uključen) Primjena : Ub slavina Vrsta proizvoda : SPOUT Ulaz / utičnicu / diverter Završite : chrome Dimenzije :