• Svježe
Ultimate tekstilni pamuk Twill Trčni stolnjak - za restoran i ugostiteljstvo, hotel ili kućnu blagovaonicu, crvena

Ultimate tekstilni pamuk Twill Trčni stolnjak - za restoran i ugostiteljstvo, hotel ili kućnu blagovaonicu,

KM 2.67
U trgovini

Iz robe

Tkanina od punjenja je 50% pamuka / 50% poliestera Meka i luksuzno dok je tkala za performanse, ovaj stolnjak opisuje bore i mrlje. Savršeno za vjenčanja, restorane, recepcije, zabave, ugostiteljske prezentacije, mladenke i beševe, rođendane, buffete, desertne stolove i još mnogo toga. Zbog varijacija u monitorima računara, boje nijansi mogu se razlikovati od ekrana na ekranu. Molimo pretražite vrhunski tekstil za podudaranje i komplementarne stavke u svim oblicima i veličinama. 3 kvadratna stolnjaka svaka mjera 72 inča sa strane; Idealno kao preklapanje ili topper na kvadratnim ili okruglim stolovima. Bešavna; Jednodijelni dizajn. Mrlje seve rubove. Mašina za pranje; Stalna štampa. Crveni 72 inčni kvadrat Twill Polikotton su iste vrhunske posteljine pronađene u finim blagovaonicama, hotelima i posebnim mjestima događaja sada su dostupni za vaš dom i zabave.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Doodle mama Tumbler Dog Travel Gol
  • Svježe

Doodle mama Tumbler Dog Travel Gol

KM 6.50

Doodle pas mama je napravljen od nehrđajućeg čelika od 304 i dizajn je trajno lasersko ugrijav u praškasti kaput Dizajn se neće oguliti ili izblijediti za razliku od vinilnih naljepnica

Set šume lose pamuk vezeni placemi
  • Svježe

Set šume lose pamuk vezeni placemi

KM 2.00

Woodland Moosecotton Placematset od 4by kay Dee Design Sthese Woodland Placemats izrađeni su od 100% pamuka, a napravit će se prekrasan dodatak u vašem domu ili kabini Diplomirani dekor!