• Svježe
Gymchoice za savlake za pse sa gornjim dijelom, krajnjeg stola za odgajivačnica sa drvenim psima, otporan na žvakanje, zatvoreni kućni ljubimac bočni krajnji stol

Gymchoice za savlake za pse sa gornjim dijelom, krajnjeg stola za odgajivačnica sa drvenim psima, otporan

KM 80.00
U trgovini

Iz robe

Drveni pas za kug, kućni sanduk Namještaj Drveni pas sa bračnim krevetom za dojku Sanduk nameštaj Bočni kraj Moderni uzgajivač za pse Cage Namještaj za pse sa gornjim rustikalnim smeđom. Multifunkcionalni : Ovo je kavez za pse, a može se koristiti i kao običan namještaj za ukrašavanje kuće . Ventilacija : Ventilacija u najboljem redu i neka vaše kućne ljubimce uživaju u mirnom vremenu, jer vas mogu vidjeti i možete vas cijeniti odmaraju se. Udobno vrijeme za pet ljubimca . visokokvalitetna : izrađena od čvrstoće i izdržljive metalne mreže kako bi se osigurala dugotrajna upotreba. udobno kad otvarate vrata . Jednostavan moderan, čvrst i ušteda prostora!. Ploča / rešetka može izdržati stalno opterećenje. Sa uputama za ugradnju. Snažan i izdržljiv, nema potrebe brinuti se o psu koji oštećuje kavez za pse ili bježi. Vrata se mogu sakriti, neće utjecati na hodanje ljudi kada se otvori. Istovremeno, kada su vrata skrivena, kavez za pse može se koristiti i kao odgajivačnica za činjenje psa prekrižnih .

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Klasa kožna salonska stolica
  • Svježe

Klasa kožna salonska stolica

KM 1.00

Prikupite snagu između dva pridružena krila sa zarobljenim prvom klasenom stolicom Smješten na dva leđa i prednja hromirana noge, komad savršeno ilustrira prepisku elemenata u pokretu..