• Svježe
Povratak u školski ruksak za klirens

Povratak u školski ruksak za klirens

KM 2.00
U trgovini

Iz robe

Platno torba sa joga mat džepnim džepom, pogodan za ured, vježbanje, pilates, teretana, plaža i teretana upotreba tote bagfeature : Količina : 1kom Materijal : platno Boja : 28462lb Veličina proizvoda : 45x35cm /17.77inpackage Veličina : 26x16x3cm / 10.18in 【Materijal] Torba za jogu izrađena je od pamučne platnene. Torba za jogu izrađena je od pamučnog platna koja je lagana, izdržljiva i sklopiva. 【Dizajn】 Ova joga torba ima bočne rukave za vaš joga ili jaknu i predimenzionirani unutrašnji džep za vaš telefon, tipke i male predmete. 【Veliki kapacitet】 Ova joga torba mjeri 45x35cm / 17.77in i može čvrsto držati svoju jogu sigurno. Još uvijek postoji dovoljno prostora za smještaj ručnika, vode, promjene odjeće itd. 【Svestranost】 Ako tražite svestraniju upotrebu od vrećice u desnoj jogi, ovo može biti savršen izbor. Može se koristiti i kao casual torba za različite prilike kada nemate joga prostirku.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Baseball Bake Women majica
  • Svježe

Baseball Bake Women majica

KM 2.67

Ovaj cool bejzbol baki dizajn savršen je poklon za bilo koju baku koja voli gledati svoju djecu koja igra bejzbol Odlična ideja za poklon za Božić, dan ili rođendan majke ili rođendan.

Nike Diamond bejzbol kliznog mitta
  • Svježe

Nike Diamond bejzbol kliznog mitta

KM 11.34

Nike Diamond bejzbol kliznica Mitt 22 F "Nike DriFit tehnologija udaljava se od vaše kože za brže isparavanje, pomažući da ostanete suho i ugodno", "Prilagodljivi kut zgloba.", "Odvojiv