• Svježe
Tepih prijevoz topline 3D u obliku cvijeća kat kauč kauč na kauč na kauč na kauč na kauč na dnevni boravak tepih Specijalni u obliku cvijeta J

Tepih prijevoz topline 3D u obliku cvijeća kat kauč kauč na kauč na kauč na kauč na kauč na dnevni boravak

KM 12.99
U trgovini

Iz robe

Transfer toplote 3 D kauč na kauč na kauč na kauč na kauč na kauč na kavelama : ovaj proizvod je izrađen od kristalnog baršuna, osjeća se debelo i meko, dobra elastičnost, neformacija, 100% novo i visoko quality Cvjetni uzorak za dodavanje boje u vašu kuću i višebojne nijanse na tamnoj pozadini stvaraju visoki kontrast, privlačan efekt na podnim umjetničkom djela. Stil : rustikalni dizajn, uzorak suncokreta, tehnika reaktivne bojenje, prekrasan i elegantan stil, ukrasite svoj dom na neki način. Neka vam ne bude dosadno i donesite vam dobar dan. Pogodno za dnevni boravak, spavaću sobu, stol za kavu, studiju, računarsku stolu, balkon, prozor, hodnik, dodajući više atmosfere .Romantično dizajnirane prostirke su visokog kvaliteta, prekrasne i lijepe, čineći odličnu opciju poklona. Materijal : Crystal Velvettsize : 100 CMProdukt uključuje : 1 kablovsku kauč na katu 3 D kauč na kauč na kauč na kauč na kauč na kauč na razvlačenje : Ovaj proizvod je izrađen od kristalnog baršuna, osjeća se debele i meke, dobre elastičnosti, nema deformacije, 100% novo i visokokvalitetni.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Božićno čišćenje WO-Fusoula
  • Svježe

Božićno čišćenje WO-Fusoula

KM 8.00

Podna domova 2362 x 15,75in Neki klizanje prostirke za odmor u zatvorenom dijelu vanjske rolete : Količina : 1pcs Materijal : 100% Poliester Boja : 60x40cm / 23.75in Veličina pakiranja :