• Svježe
Za igračke za navijanje dječje kupatilo za kupanje vode za bebe za igračku plutajuća igračka igračka za kupanje

Za igračke za navijanje dječje kupatilo za kupanje vode za bebe za igračku plutajuća igračka igračka

KM 4.00
U trgovini

Iz robe

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje do avgusta od Joybuy Marketplace Vodene kupeljne igračke za bebe Djeca za djecu za kupanje Plutajući ronilački partner
Sigurna kupatila za bebe od 1-6 godina : Slatka svinja u igračkama je vrlo sigurna igra kupatila za bebu. Nisu potrebne baterije, vjetrovi za rad. Dobar džep za plivanje za djecu.
Jednostavan za prianjanje za male ruke : igraonica je vrlo mala. Pogodan je za shvatanje djece, a površina je također vrlo glatka kako bi se izbjegle ozljede kupača za kupanje.
Najbolji poklon za djecu : slatka i višebojna svinja dolaze u prekrasnoj ambalaži. Svinja više boja vizuelno priznavanje djece. Igračka za kupanje pogodna je kao rođendanski poklon, tuš i božićni poklon.
Visokokvalitetni materijali za dječju igračku : Igračka za djecu izrađena je od visokokvalitetnih ekološki prihvatljivih ABS materijala, nudeći vašu djecu sigurnu i ne -Toksične vodene igračke.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Živjeli američki mini fidget
  • Svježe

Živjeli američki mini fidget

KM 2.33

Opis : Pritiskom na tipku za igranje mini igara kako se svjetlo mijenja u poboljšanju fleksibilnosti vašeg mozga, tada ćete dobiti efikasni rezultat Privjesak sa 4 vrste muzike i svjetlos