• Svježe
Kocke ledene kocke i prašina visoka kapacitet BPA BPA BESPLATNI plijesni led

Kocke ledene kocke i prašina visoka kapacitet BPA BPA BESPLATNI plijesni led

KM 17.50
U trgovini

Iz robe

Kvadratna leda za ledena kocka sa poklopcem za prašinu - Kalup za aparat za led visokih kapaciteta za zamrzivač, koktel za hlađenje leda, koktel za hlađenje leda, nadograđeni dvoslojni ležište za led, zaplijenjeni za pritisak
r Značajka :
r. Napravljen od visokokvalitetnog silikonskog i ABS materijala, BPA Besplatno! Ladica za kocku leda nema osebujni miris, siguran je, higijenski i zagarantovani kvalitet i može izdržati dugoročno skladištenje niskog temperature bez probijanja. Nadograđeni multifunkcionalni poklopac : Novi dizajn poklopca za brtvljenje gornjeg gornjeg zaptivanja sprječava da prskanje vode i sprečava kocke leda iz apsorbiranja mirisa hladnjaka. Malene ladice za ledene kocke su podignute i ojačane, a poklopci čine slati povjetarac, necipljenje i održavaju kockice leda čiste. Spustite ih uredno i uštedite prostor!
r. Jednostavno uklanjanje ledenih blokova : Svaki ravni pretinac za kocku odvojen je od ostalih, tako da možete lako pritisnuti s dna, čineći ga sjajnim prikladnim kad god želite da zgrabite kocku ili nekoliko. Bez nezgodnog savijanja ili uvijanja, uklanjanje kockica leda više nije zastrašujući zadatak!
r. Višestruka aplikacija Ledena ladica : Možete koristiti ledenu ladicu za hlađenje koktela, viskija, ledena kafa, sokovi ili punjenje kalupa s pićima, voćem, jogurtom, hrabrostima i čokoladom za prilagođavanje svojih omiljenih ukusa.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti