• Svježe
Boston terijeri vole ljubavnice Psi prijenosni ručak kutije za propuštanje hladnjaka toplotna hrana izolirana ručka školska djeca

Boston terijeri vole ljubavnice Psi prijenosni ručak kutije za propuštanje hladnjaka toplotna hrana

KM 6.74
U trgovini

Iz robe

Višenamjenski : savršen za kućno oružje, zabave, božić, zahvalnosti, rođendane i druge poklone za odmor Spakirajte svoju omiljenu hranu i uzmite ga u kancelariju, trgovinu, izleti, koncerti, roštilji, plaže, zabave, kampiranje i više . Naše torbe za ručak su moderne i izdržljive, pogodne za aktivnosti na otvorenom, piknik, bolnicu, plažu, roštilj, kampiranje, sport, školsko planinarenje, putovanja, rad, školu. Može se koristiti kao torba za ručak, piknik, torba za užinu, torbu, torba za messenger torba, torba za kupovinu, itd. Najbolja ideja za poklon : savršena za poklon, rođendane, božić, zahvalnosti i više . Vrlo podsjetnik : . Vrlo lako čišćenje, preporučuje se ručno oprati proizvod blagim sapunom ili vlažnim ručnikom i objesiti ga u zrak. Torba za ručak Materijal : visokokvalitetna tkanina od oxford + aluminijska folija (isključujući BPA).

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Set šume lose pamuk vezeni placemi
  • Svježe

Set šume lose pamuk vezeni placemi

KM 2.00

Woodland Moosecotton Placematset od 4by kay Dee Design Sthese Woodland Placemats izrađeni su od 100% pamuka, a napravit će se prekrasan dodatak u vašem domu ili kabini Diplomirani dekor!