• Svježe
Leky Jump Roope preskakanje digitalnog brojanja na otvorenom na otvorenom - FITNESSNA OPREMA ZA MUŠKE ŽENE N DELIZNIH DRŽAVA FITNESS N3

Leky Jump Roope preskakanje digitalnog brojanja na otvorenom na otvorenom - FITNESSNA OPREMA ZA MUŠKE

KM 9.89
U trgovini

Iz robe

Opis : Naš svestrani uže za skok, dizajniran za odrasle i za djecu Ovo mora imati fitnes pribor opremljen je pogodnim ekranom, omogućavajući vam bez napora praćenje vaših sportskih podataka sa samo pogledom. Pozdravi se za ručno računanje i prigrlila tačnost našeg pametnog brojanja konopa za preskakanje.
Naš konop za skok nudi više načina za zadovoljenje vaših specifičnih potreba za vježbanjem. Bez obzira da li ciljate na kardio sesiju visokog intenziteta ili lagano zagrijavanje, ovaj konopac vas je pokrio. Podesite duljinu konopa da odgovaraju različitim visinama, osiguravajući prilagođeno iskustvo za svakog korisnika.
Neklizačka ručica pruža siguran i udoban zahvat, osiguravajući da uže uže ne može lako klizati iz vaših ruku tokom intenzivnih vježbi . Nema više prekida ili frustracija - samo bešavne akcije skoka i kalorija. Nikad nije kasno za početak uključivanja ove zabavne i efikasne vježbe u vašu rutinu.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Purathletics Push-up barovi
  • Svježe

Purathletics Push-up barovi

KM 34.98

Purathletics Pushup barovi Purathletics Push barovi su odlični za ton i dodavanje definicije gornjem tijelu i nogama Ciljevi : grudi, ruke, leđa i ramena...