• Svježe
Dokalor Twin Veličina dnevnog kreveta, drvna ploča Podrška, siva

Dokalor Twin Veličina dnevnog kreveta, drvna ploča Podrška, siva

KM 3.00
U trgovini

Iz robe

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Pronalazite li krevet ili kauč za spavanje ili se odmarajte u slobodno vrijeme? Naš dvostruki korištenje dnevni okvir može se koristiti kao kauč ili krevet. Dobar je izbor za vas. Visokokvalitetni, čvrsti borove noge i jak, izdržljiv okvir osigurava stabilnost i izdržljivost za dugoročnu upotrebu. Slat komplet uključen tako da kutije opruge nisu potrebni. Ovo je dnevno dizajnirano sa siluetom i nijansom elegancije. Odgovara svim stilovima domaće ukrasa i dovršava izgled bilo koje spavaće sobe. v [elegantan dizajn] Ovo je dnevno dizajnirano sa siluetom i nijansom elegancije. Daje bilo kakvu sobu iskra. Kauč ​​ili sjedište u vašoj dnevnoj sobi. Savršeno mogu udovoljiti vašim različitim potrebama.
V [Čvrsti i čvrst] The Newbed Okvir s trokutnim dodirom koji pruža gustu i snažnu podršku. Izgradnja osigurava životni vijek upotrebe i čvrst okvir s naslonom koji neće se oblikovati.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Slabar stolica, skup od 2, cvijeta
  • Svježe

Slabar stolica, skup od 2, cvijeta

KM 2.00

Ova elegantna stolica za blagovaonicu tkanine bez napora suptilna u svom dizajnu Ova blagovaonica tapacirana je lanenom tkaninom koja sadrži moderni stilski uzorak i ukrašen ukrasnim pukot