• Svježe
Juhai Fi Car Professional Color Smart Coat Boja Dodirnite olovka Scratch Remover

Juhai Fi Car Professional Color Smart Coat Boja Dodirnite olovka Scratch Remover

KM 1.67
U trgovini

Iz robe

Opis :
Uklonite poklopac i slikati se lako ogrebotina automobila. Lako se osuši, molimo zategnite poklopac nakon upotrebe olovke. Olovka za uklanjanje generičkog automobila za uklanjanje ogrebotina. Odličan dizajn za čišćenje kaputa ogrebotina. Značajke kao netoksične, trajne, vodootporne vode. Obavezna stavka za ljubitelje automobila i vozače automobila. Značajke :
. Ispravljač olovke za ogrebotine ogrebati se temeljito sa poklopcem. Primijenite olovku za popravak ogrebotine u zasjenjenom području. Primenite aplikator na zasebnu površinu. Protresite se 40-50 puta. Primjenjujte se duž s boje može biti malo drugačija od slika. Paket uključen :
. 1 x olovka za popravak uklanjaju poklopac i lakiranjem na automatsko ogrebovanje automobila. -toksičan, trajan, vodootporan.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Ccessi kutija, kutije od 3,5 unca
  • Svježe

Ccessi kutija, kutije od 3,5 unca

KM 35.73

Hvala na vašem CustomCustomer Care je naš glavni prioritet Obećava se dostupnost Obećavamo da nećete požaliti da kupite ga.Pack od osamnaest godina (ukupno 63 unce) napravljene sa peč

Zimski ušteda
  • Svježe

Zimski ušteda

KM 1.67

STANDUP ROLLER UREĐAJ Uređaj za kućni odjeća uklanja četkicu za kosu Opis : 100% potpuno nova i hih kvaliteta Reusable Lint valjak, koristite ga iznova i iznova Jednostavno pokupite i u