• Svježe
Quistrepon Mesh Popup Pružanje rublje - preplipljivo za skladištenje i lako se otvori. Preklopna odjeća kočnica su odlična za djecu-sobu

Quistrepon Mesh Popup Pružanje rublje - preplipljivo za skladištenje i lako se otvori. Preklopna odjeća

KM 0.67
U trgovini

Iz robe

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplacea MESH skočni rublje rublje za skladištenje i lako se otvori. Sklopivi odjeća, super su odlične za djecu,
Detalji o proizvodu
Otvorite i preklopite za prodaju Ovaj lagani ometač se otvara lako pridržavati punog opterećenja rublja. Izgrađen je iz mrežnog materijala; Ova dozvola za cirkuliranje kocke eliminira vlagu i tipične mirise pranja rublja.
Čvrsti ručke
Dvije čvrste ručke na vrhu prebacanja u jednoj ruci, omogućavajući vam da se prevozite Vaš deterdžentri su i potrebne predmete.
Ušteda prostora
Ne treba smicati shvatiti gdje pohraniti korpu za pranje rublja, ovaj kockice F-Olds. Okvir na ovom kocke je isfleksibilan, tako da ga možete saviti ravnim za pogodnost kada nije potrebna. Ova sklopiva značajka čini je posebno korisnim za spavaonice, kampiranje, putničke, male apartmane ili bilo gdje mjesto ograničene.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti