• Svježe
Dvostruko svestrana vrtna pregača sa podijeljenim nogama izdržljiva Oxford tkanina Višestruki džepovi idealni za kućni radionica Vrtlarstvo

Dvostruko svestrana vrtna pregača sa podijeljenim nogama izdržljiva Oxford tkanina Višestruki džepovi

KM 15.60
U trgovini

Iz robe

Opis : Naše vrt pregača, savršeno rješenje za održavanje vaših alata organizovanih i lako dostupnih Sa svojim velikim džepovima možete čuvati čekiće, vijke, olovke i druge alate s lakoćom. Dubinski dizajn osigurava da vaši alati ostaju na snazi, sprječavajući bilo kakve slučajne klizače ili padove.
Što postavlja ovu baštu pregača je njegov dizajn splitske noge, što vam omogućuje da se slobodno krećete i uđete u bilo koji položaj, a ne uđete u bilo koji položaj i dalje održavanje pokrivenosti i zaštite. Nema više ograničenja na vašim pokretima! Napravljena od visokokvalitetne oksfordske krpe, ova podesiva pregača nije samo lagana, već i super izdržljiva. Omogućuje izvrsnu zaštitu za vašu odjeću, osiguravajući da ostanu čistu i bez prljavštine i mrlja.
Podesivi pojas za struk s brzim kopčom za brzo izdanje garantira prilagođenim prilagođenim za muškarce i žene različitih veličina.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Aluminijski pejzažni grablje
  • Svježe

Aluminijski pejzažni grablje

KM 3.33

60inčna aluminijska ručka sa neklizajućim vinilnim hvataljkama Potrebna skupština ⚠ Pejzažni grablje izrađen u potpunosti od aluminija je lagan, izdržljiv i jednostavan za upotrebu.

U. Stukovi na stepeni
  • Svježe

U. Stukovi na stepeni

KM 9.25

Koristite u svim vrstama izgradnje, a oko kuće za različite projekte Južni žuti Pine.Features Pine Drisel Point.Dimensions 18 x 6 x 6 in. SKU : ZX9or GL4652 Koristite u svim vrstama iz