• Svježe
Kuke, kuke za kapute za nosače nosača za nosač za bejzbol kapice Organizator za viseće torbe, ručnik, ključ, kape, ogrlicu

Kuke, kuke za kapute za nosače nosača za nosač za bejzbol kapice Organizator za viseće torbe, ručnik,

KM 21.48
U trgovini

Iz robe

Opis : Jednostavan, niski dizajn profila - Naše zidne kuke za šešire dizajnirane su tako da prikazuju vaše kape Kad se vaš šešir visi, kuke za šešir uglavnom su iz vida, a potporna površina dizajnirana je sa zakrivljenom površinom koja može povećati ležajni prostor šešira i spriječiti da se šešir deformira zbog vješanja.
izdržljiv i Snažan - stalak za zidni šešir izrađen je od visokog materijala s jakim ljepilom, nije potrebnim noktima ili bušenjem.
Multifunkcionalno - odlično skladištenje šešira za mnoge vrste kape, uključujući bejzbol kape, berete, šešire za sunčanje, ugrađene šešire, vizure i ravne rupe. S drugom kukom za viseći kapute, ogrlice, slušalice, sunčane naočale, trake za glavu i ostalo.
uređenje sobe - dogovorite po volji za stvaranje elegantnog prikaza šešira. Organizirajte svoju sobu za nekoliko minuta s našim instaliranim kaputskim kapu.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Sigurnosna potporna podrška
  • Svježe

Sigurnosna potporna podrška

KM 1.33

Podrška za sigurnosno podizanje pogotka za stabilizaciju vašeg dizalice za merdevine za prekoračenje dužina od 27 stopa Ova narukvica pružit će dodatnu podršku i povećanu stabilnost