• Svježe
Božićna stolica pokriva božićnu dekoraciju, santa stolica za šešir natrag za Xmas trčanje, božićni restoran Holiday Festival party dekor

Božićna stolica pokriva božićnu dekoraciju, santa stolica za šešir natrag za Xmas trčanje, božićni restoran

KM 0.67
U trgovini

Iz robe

[Specifikacija i aplikacija] [Materijal] Navlake za božićne stolice izrađene su od netkane tkanine, glatke, pranje i izdržljive. Nije lako biti otkinut i slomljen . [Predivan Santa Claus Hat Dising] Navlake za božićne stolice su dizajnu sa šeširom Santa Claus u crvenoj boji, dolazi s bijelim plišanim pom pomom na vrhu poklopca. Njegov podijeljeni za dodavanje u vašu trpezariju. Super sladak i svečani!. Božićni klipovi su mjere 23,6x19,7 inča / 60x50cm. To se uklapa u savršeno većinu aroma . [Široka primjena] Santa Claus stolica za šešir pogodni su za dom, restoran, hotel, tržni centar, školski događaj itd .ideal za ukrašavanje božićne zabave i dodavanje više svečane atmosfere. Materijal : Navlake za božićne stolice izrađene su od netkane tkanine, pranje i izdržljivih. Nije lako biti otkinut i slomljen . Veličina : Božićni klipovi mjere 19.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Uokvireni otisak: San Diago, 1904
  • Svježe

Uokvireni otisak: San Diago, 1904

KM 22.50

Ponosno izrađen u SADu, ovaj visokokvalitetni uokvireni reprodukcijski otisak stiže spremno za objesiti hardver već pričvršćenim Čvrsti drveni okvir je crni s mekim uzorkom Woodgrain.