• Svježe
Retrok set za miješanje od nehrđajućeg čelika Višenamjenska supa veličine uštedu prostora za uštedu gniježđenja Podesite 2600ml posuda za posudu sa salatom Safe za perilicu posuđa Safe za kuhinju Kuhanje za pečenje skladištenja hrane

Retrok set za miješanje od nehrđajućeg čelika Višenamjenska supa veličine uštedu prostora za uštedu

KM 1.33
U trgovini

Iz robe

Pakovanje uključujući :
5 x posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika
Izdvajanje :
- posude za uštedu prostora] Ove zdjelice od nehrđajućeg čelika gnijezdi se kako bi uštedjeli prostor za pohranu u kuhinjskim ormarima Veličina zdjelice odgovaraju standardnoj veličini hladnjača, ormarići i pastari.
[5 veličina i višenamjenski] set uključuje 5 veličina posuda za miješanje (4,5 QT, 3 QT, 2 QT, 1. Idealno za pečenje, miješanje velikih batina, priprema salata, perilicama i još mnogo toga za ispunjavanje osnovnih potreba vaše kuhinje, nema potrebe da se potroši puno vremena i novca koji kupuju svaku stavku odvojeno.
(kvalitetan materijal od nehrđajućeg čelika) ] Naše zdjele sa salatama izrađene su od visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika, snažnog, izdržljivog, otpornosti na hrđu, elegantnim izgledom, BPA, sigurnoj i zdravom, poboljšati kuhinju i svestranost.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Tagold Christmas Clians Clearsance
  • Svježe

Tagold Christmas Clians Clearsance

KM 12.45

Pravokutna četverna plastična kutija za ručak za ručak s mikrotalazni studentski ručak BOX Office radnier Prijenosni pribor za ručak Boxfeature : Teško je držati različite vrste hra