• Svježe
trčanje pješačke košarka sportske jastučiće koljena proljetni pleten prozračan štitnici za klizanje Meniskus - m

trčanje pješačke košarka sportske jastučiće koljena proljetni pleten prozračan štitnici za klizanje

KM 2.00
U trgovini

Iz robe

Materijal : M, L, XLShape : U vrtići : bez obzira : 1pcpackage sadržaj : 1pcs Sports PADS absing absorbing veliki silikon + dvostruka ribarska podrška koljena da bi se osigurala čvrsta podrška, smanjiti opterećenje na koljenu Patella jastučići ugrađeni jastučići za apsorbiranje udara sa obje strane, stabiliziraju patelu da smanji pritisak na koljenu2 Koljeno je pogodno za desno i lijevo bedra, univerzalno i za muškarce i žene. Pogodno za sve vrste sportova, poput košarke, odbojke, trčanja, fitnesa, treninga itd. Posebno je pogodno za intenzivne sportove koji zahtijevaju česte skakanje i slijetanje. Usredotočene su, čak i podržavaju mobilnost koljena, bolje zaštitu koljena i održavanje njegove stabilnosti. Pruža veću podršku od standardne narukvice, a još uvijek sigurno maksimizirajući pokret. Pruža dodatnu pojačanje bez žrtvovanja komfora! Jednostavan za stavljanje i skidanje sporta.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Majica za bejzbol drveća
  • Svježe

Majica za bejzbol drveća

KM 8.00

Da li volite bejzbol? Tada je ova majica stabla želja savršena za vas! To je lijep poklon za vašu mamu, sestru, kćerku, tetku, djevojku ili baki Savršen poklon za bacače, hvatačima i

Baseball Bake Women majica
  • Svježe

Baseball Bake Women majica

KM 2.67

Ovaj cool bejzbol baki dizajn savršen je poklon za bilo koju baku koja voli gledati svoju djecu koja igra bejzbol Odlična ideja za poklon za Božić, dan ili rođendan majke ili rođendan.