• Svježe
HETAYC Amsterdam Reciklirana plastična plastična posuda za vodu W, Taupe, 8

HETAYC Amsterdam Reciklirana plastična plastična posuda za vodu W, Taupe, 8

KM 11.49
U trgovini

Iz robe

HETAYC Amsterdam Reciklirana plastična posuda sa vodom, taupe, 8 "Opis proizvoda Ispunite svoj vrtni dekor sa odgovorno izrađenim, visokokvalitetnim hetayc-om! Rezervoar koji omogućava da se korijeni namotaju vodom, kao što to treba, kao i sprečava da se korijen truli ručno za kvalitetan, jedinstveni prirodni finishll hetayc izrađeni su od jedinstvene kvalitete, a prva upotreba, prva upotreba, prva upotreba, prva upotreba, reciklirana plastika od čega 50 posto PP i 50 posto, a 20 posto recikliranih prirodnih minerala za poboljšanje izdržljivosti, otpornosti na UV-u i izolacija Ova je planova linija naš bezvremenski bestseler! I baš kao i ostale lonce u ovom rasponu, izrađeni su od recikliranih materijala i ima našu karakterističnu završnu obradu HETAYC je uzbudljiv brend u saksijama sa cvijećem, biljnim sadnicama i sadnicama za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Aluminijski pejzažni grablje
  • Svježe

Aluminijski pejzažni grablje

KM 3.33

60inčna aluminijska ručka sa neklizajućim vinilnim hvataljkama Potrebna skupština ⚠ Pejzažni grablje izrađen u potpunosti od aluminija je lagan, izdržljiv i jednostavan za upotrebu.

Premium lonac za vrtić, gal, od 5
  • Svježe

Premium lonac za vrtić, gal, od 5

KM 2.67

Ovi rasadnici u obliku ubrizgavanja imaju teške oblike za omota koji su lako rukovati i dovoljno jaki da pokupe teški biljni materijal Superior odvodnjavanje je dizajnirana u bočnu i donj