• Svježe
ELK rasvjeta Brighton 1003BB vanity svjetlo sa opcionalnim LED žaruljama

ELK rasvjeta Brighton 1003BB vanity svjetlo sa opcionalnim LED žaruljama

KM 0.33
U trgovini

Iz robe

Uparivanje elegantnog dizajna pomicanja sa elegantnim, brušenim niklovim završnom liverom, veznom svjetlošću od 1003bb od 1003bb sa opcionalnim LED žaruljima mogu ravnomjerno raditi u savremenoj, prijelaznoj i tradicionalnoj kupaonici Lampica ispraznosti sadrži tri žarulje sa svjetlosnim bijelim smrznim staklenim nijansama. ELK rasvjeta 1983. godine, Adolf Ebenstein, Jonathan Lesko i Russell King kombinirali su svoju stručnost osvjetljenja za formiranje e. iz početka kompanije u istočnoj Pensilvaniji, postao je svjetski vođa koji sadrži proizvodne pogone i salone u SAD-u i inozemstvu. Nagrađivani dizajni i vrhunski inženjering daju svoje svjetlo i predmete za ukrašavanje i domovi izvanredne kvalitete i vrijednosti i napravio e. Izbor takvih renomiranih mjesta kao povijesnih kraljevskih palača Engleske i George Vanderbilt-ove biltmore Estates.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Standardna bradavica i orah
  • Svježe

Standardna bradavica i orah

KM 33.98

Ova odvodnjačka bradavica i matica čvrsto se pričvršćuje na odvod na kapljivim ladicama, omogućujući vam da lako ispustite vodu i proliveno pivo iz vaših slavina u odvod ili kantu Ko

Cjedilo sa pop-stop stopper, bijelom
  • Svježe

Cjedilo sa pop-stop stopper, bijelom

KM 12.99

Pogodnosti do 2 inčnog otrcavanja Konstruktirani od trajnih plastike.includes cjedilo, čep, pjena i blokada.Repoplakantna čep ima jednu plastičnu stabljiku 0,5000.Color White SKUu :