• Svježe
XINRUI sklopivi za nokte za nokte jastuk vodootporna otporna na habanje rukom jastuk za diiy alat za manikir

XINRUI sklopivi za nokte za nokte jastuk vodootporna otporna na habanje rukom jastuk za diiy alat za

KM 14.99
U trgovini

Iz robe

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Xinrui iz Joybuy Marketplacea Premium materijal : izrađen od premium lažne kože, naši naslon za ruke je mekan, otporan na nošenje i vodootporan. I, značajka visoke elastičnosti može vam učiniti ruke udobne i opuštene.
Kompaktna veličina : kompaktni i sklopivi dizajn za jednostavno skladištenje i prenosivost. Možete ga staviti u ruksak u bilo kojem trenutku za salon za manikir.
Ergonomski oblik : U usporedbi s drugim sličnim proizvodima, naši ergonomski oblikovani naslon za ruke noktiju mogu se koristiti za podršku rukama, zapešća, zapešća. Ručni odmor za manikuru olakšava pritisak ruku i omogućava kupcima da se ne osjećaju umorno kada rade manikure.
lako čišćenje : lako čišćenje vodom ili alkoholom, osiguravajući čistoću. Naš oslonac za nokte mogu se koristiti duže vremenski period. Vašim kupcima pružit će zadovoljavajući stručnjak za nokte.
Idealan poklon : savršen za salone za nokte i kućnu upotrebu, također čini veliki poklon za najmilije. Kako bi kupci bili umorni dok rade manikure i puštaju da se manikurist više fokusira na crtanje osjetljivih obrazaca, ovaj proizvod zaslužuje vaše prvo razmatranje.
- Opis :
Naši naslon za ruke je obavezan Pribor za ljubitelje za nokte i profesionalce. Napravljen od visokokvalitetne umjetne kože, ovaj mekani i vodootporni odmor za ruke pruža vrhunsku udobnost i opuštanje za vaše ruke tokom manikura.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Živi nokti u boji u prahu, 1oz
  • Svježe

Živi nokti u boji u prahu, 1oz

KM 2.67

Živine boje dipamazing! Visokokvalitetni potomak1oz Siseminiraj : 1 Prep / uradite svoj manikuru First2 Nanesite korak 1 Prep3 Nanesite korak 2 bazni kaput (svijetlo tanko, čak i kaput)

Thunderbolt Tint Lacquer Crush Tok
  • Svježe

Thunderbolt Tint Lacquer Crush Tok

KM 0.33

Doživite pravu ljepotu sa Color Gramovom nijansom za usne za usne Njegova vrlo pigmentirana i ljepljiva formula donosi glatku, baršunastu obradu koja traje cijeli dan, savršen za romanti�