• Svježe
45x Boja podudaranje okruglog kristalnog baršunasta jastuk sjedala jastuk Studentski stolk stražnjica kancelarijski kancelarijski kacion jastuk za auto sjedala 17,55 x17.55

45x Boja podudaranje okruglog kristalnog baršunasta jastuk sjedala jastuk Studentski stolk stražnjica

KM 8.49
U trgovini

Iz robe

Boja podudaranje okruglog kristala baršunasti jastuk sjedala jastuk Student stolica za stolice uredski kancelarijski kacion Jastuk za auto sjedala . Značajke :
Jastuci za stolice jednostavne su za čišćenje jednostavnim čišćenjem : ili ručno pranje u blagoj hladnoj vodi. Jastuci za stolice trebaju se temeljito sušiti prije nego što se postave na namještaj ili pod. Ne izbjeljivajte okrugli jastuk koji blokiraju boje. Izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka koji ostaje mekan i lepršav bez pokucaja i ravnanje vremenom.
Svestrani jastuk koji se može koristiti u zatvorenom prostoru kao podne prostirke, jastuk za trpezarije, jastuk od auto sjedala, jastuk za sjedala ili vanjski vrtni jastuk. Za blagovaonicu, dnevni boravak, kuhinju, kancelariju, bilo koje zatvoreno sjedenje : Naše jastuke stolice dolaze u raznim setovima da se komplementira savršeno komplementira bilo koji dom savršeno. Odlično za uredske stolice, kuhinjske stolice, ljuljajuće stolice ili bilo koje sjedalo koje su potrebne dodatne obloge.
Sjedenje dugim vremenskim periodima smanjuje stres na bokovima, naim i donjem dijelu leđa. Mat ravnomjerno raspoređuje težinu kako bi se smanjila lakoća i bol.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti