• Svježe
Tarmeek Jedredni dekor Halloween Gothic Set proteže sa desnima i pincetama za zabave Maple Burklen Halloween Jesen Deokracije za vrt

Tarmeek Jedredni dekor Halloween Gothic Set proteže sa desnima i pincetama za zabave Maple Burklen Halloween

KM 14.99
U trgovini

Iz robe

Noć vještica Gothic zombi set s desnima i pincetom za zabave : 100% sigurnosni zubi : Očma su izrađene od premium klase PVC smola za smole koji su temeljito testirani, dokazane su kozmetičke očnjake sigurne i izdržljive To je naša garancija ili vaš novac nazad !! Najbolje za Halloween Party zube : Naše očnjake su istinske očnjake. Pokriva i okružuje čitav zub, što rezultira snagom, realističnom fit. Ne postoji "djelomična ploča " kao kod ostalih brendova, naši cosplay fergi odgovaraju pravilno i najudobniji su očnjaci na tržištu. Za upotrebu i prijenosnici : Jednostavno koristite neku ljepljivu kremu za protezu. Također, možete koristiti ljepljivu žvakanje žvakaćim da biste je riješili (ljepilo nije uključeno). Pogodno za 7, 8, 9, 10, 11, 12-godišnju djecu i odrasla. Kao pokloni za porodicu, prijatelji. Šta dobijete : 3 par zuba inače zubi sa 3 veličine u 13 mm, 15 mm, 17 mm.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Doodle mama dukserica
  • Svježe

Doodle mama dukserica

KM 0.33

Taj duks doodle mame savršen je poklon za pseće mame, labradoodle mame, zlatne mame, štenad i druge mame pasmina pasa Ova dukserica čini sjajan poklon za svakoga koji ima doodledov pas..