• Svježe
Težine 2,5kg 5kg 7,5kg 10kg 15kg 20kg ploče Standard 2 Vježbe utezi utezi i bodybuilding, pločaste ploče za gvozde za kućnu kancelariju

Težine 2,5kg 5kg 7,5kg 10kg 15kg 20kg ploče Standard 2 Vježbe utezi utezi i bodybuilding, pločaste ploče

KM 70.00
U trgovini

Iz robe


2pcs 10kg / 22 LB ploče Standard 2 "Vježbe Tegovi Teretana Početna stranica : Karakteristike : Sadržaj : 10kg gumenih obloženih O litana
Svaka težina sadrži veličinu G rip rupe za pružanje s exure Tijekom upotrebe kačeni emajl osigurava izdržljiva, pouzdana težina koja će trajati napornim vježbanjima i podignutim brojevima pomažu u lakoćom identifikaciji veličina težine.
Ploče su zauzeli klasični dizajn i da li su BSOLUTE sigurno Ovi tradicionalne ploče su solidno-b uilt s besprijekornim zanatom. Napravljen je premium all-prirodnim V irgin gumom, ploče će uvjeti održavati B staru čvrstu boju u cijelom životu. Umetci omogućavaju da se pločima požele u traci.
Izrađen od čvrstog CA / ST glačala s obratnom rupom i trajnom, crnom pečenom emajlom F-a INISH-u imaju 2 inčni središnji otvor za uklapanje na šipke.
Ploče za težinu mogu se koristiti za obavljanje vježbi za jačanje mišića i za povećanje fleksibilnosti i uravnotežiti se jednoj ploči za zagrijavanje mogu se koristiti i za zagrijavanje vježbi.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti