• Svježe
5g mat ruž za usne hidrizirajuće mrlje za usne u obliku usana u obliku usana za dnevnu šminku

5g mat ruž za usne hidrizirajuće mrlje za usne u obliku usana u obliku usana za dnevnu šminku

KM 1.67
U trgovini

Iz robe

Opis : Naš ruž ima dizajn usana i s osjetljivom teksturom, koja je jednostavna za boju, pogodna za sve tonove kože, kao i da li je živahna, neutralna ili podebljana usna, može udovoljiti vašim potrebama za usana Ne osuši vaše usne, jer sadrži hidratantni sastojci za ugodan, emolient i svilenkast. Sa karakteristikama prodora mrlja i bogatim bojama, ruž čini vaš šminku rafiniraniji i dugotrajnijim, istovremeno pogodan je za početnike ili šminkere i savršen za vaše prijatelje, porodicu i kolege kao poklon. Sadrži visoke kvalitete sigurnih sastojaka, ovaj ruž je siguran za vaše usne, a možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Dužina proizvoda je 6,3 cm, širina je oko 5,9 cm, a visina je oko 2,1 cm. Light Weight i prenosiv, raspoloživ, poput svakodnevnog šminke, zabave, kupovine, vjenčanja, sažima : ruž : Minerali : Minerali .

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Živi nokti u boji u prahu, 1oz
  • Svježe

Živi nokti u boji u prahu, 1oz

KM 2.67

Živine boje dipamazing! Visokokvalitetni potomak1oz Siseminiraj : 1 Prep / uradite svoj manikuru First2 Nanesite korak 1 Prep3 Nanesite korak 2 bazni kaput (svijetlo tanko, čak i kaput)

Logotip br
  • Svježe

Logotip br

KM 0.67

Veličina : 3,7 cm x 5,8 cm () Klasifikacija : rezač za nokte, rezač, rezanje noktiju : otvor za nokte, otvaranje boca, priključak za ključeve su u obliku slova Omogućava ekstremnu tvrd