• Svježe
Maison Kitsune 'Palais Royal' Hoodie muškarci

Maison Kitsune 'Palais Royal' Hoodie muškarci

KM 14.97
U trgovini

Iz robe

Maison kitsuné dukserica s kapuljačom izložila je prednji otisak slova Napravljen od pamučnog dresa na srednjem težinu, sadrži kapuljač za crtanje, kenguru džep i rebraste obloge. Labav fit sa ispuštenim ramenima. Model je visok 187 cm i nosi veličinu L. Materijal : 100% CO Šifra : 232684 UFE000003-P360 Dobrodošli u službenu Luosophy Store! Luosophy je luksuzna kompanija za preprodaju u San Diegu, CA iz 2016. Svi naši proizvodi se uvoze Iz Italije i prodane u SAD-u. Dajemo sve od sebe da pružimo visoke modne, luksuzne predmete po povoljnim cijenama. Garantujemo da su svi naši proizvodi 100% autentični. Kupujte s nama i zaboravite na kupovinu u odjelu ili robnim prodavaonicama. Naše cijene lako će pobijediti cijene. Maison Kitsune 'Palais Royal' Hoodie muškarci.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Boolockblock džepni kapuljač
  • Svježe

Boolockblock džepni kapuljač

KM 14.49

Veličina : opušteno fitpattern : colorblockfeature : dugi rukav, kangarolo, kapuljač : Nostrem : lagano kretanje : s : poprsje 39 inča, ramena 15 u, dužina 24 inča, širina rublja 37 I

Bratz pismo Ispis Hoodie
  • Svježe

Bratz pismo Ispis Hoodie

KM 0.33

Ovaj predmet se uklapa u dva veličina veće od NormalBrand Naziv : Biquinimaterial : Cotton Material : CN (porijeklo) Sezona : Wintersleeve Dužina (cm) : Yesthickeny : debela (zima) Type :